Popis
Poctivé české sušené maso - hovězí, vepřové a nebo krůtí jerky! Základem této proteiny nabité pochoutky od MyKETO je sušené maso nejvyšší jakosti, zbavené tuku a jemně ochucené. Pozor akce! 2 porce jerků navíc zdarma. Dopřejte si libové a měkoučké sušené maso kdykoli vás přepadne hlad či chuť na něco slaného.
Vybírat můžete z několika variant, záleží jen na vaší chuti. Ke každé variantě vždy navíc obdržíte 2 porce jerků - druh záleží na momentálních skladových zásobách.
SLOŽEN jednotlivých druhů mas:
1. MyKETO sušené maso HOVĚZÍ 23 g
Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný
Složení: hovězí maso, mořská sůl.
Na 100 g výrobku bylo použito 268 g hovězího masa.
Chov a porážka: ČR
Hmotnost: 23 g
Vakuově baleno.
Skladujte při teplotě 1 - 25 °C.
Spotřebujte do 48 hodin po otevření.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1167 kJ/279 kcal
Tuky 3,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g
Sacharidy 0 g, Bílkoviny 56 g Sůl 3,5 g
2. MyKETO sušené maso VEPŘOVÉ, 23 g
MyKETO Sušené maso VEPŘOVÉ, 23 g
Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný
Složení: vepřové maso, mořská sůl.
Na 100 g výrobku bylo použito 275 g vepřového masa.
Chov a porážka: ČR
Hmotnost: 23 g
Vakuově baleno.
Skladujte při teplotě 1 - 25 °C.
Spotřebujte do 48 hodin po otevření.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1080 kJ/258 kcal
Tuky 5,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy 0 g, Bílkoviny 49,4 g, Sůl 4,0 g
3. MyKETO sušené maso krůtí, 23 g
Bližší informace:
MyKETO Sušené maso KRŮTÍ, 23 g
Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný
Složení: krůtí maso, mořská sůl.
Na 100 g výrobku bylo použito 235 g krůtího masa.
Chov a porážka: ČR
Hmotnost: 23 g
Vakuově baleno.
Skladujte při teplotě 1 - 25 °C.
Spotřebujte do 48 hodin po otevření.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 945 kJ/226 kcal
Tuky 1,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 0 g, Bílkoviny 49 g Sůl 3,2 g
Dieta | Bezlepková, Bezlaktózová, Bezsójová, Bezvaječná |
Dieta vhodná pro | Ženy, Muže |
Fáze | 2. fáze, 3. fáze, Udržovací fáze |
Počet porcí | 12 |